Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 60 reviews

Het waren 3 hele fijne zaterdagen in januari/februari bij de oriëntatiecursus shiatsu-massage. Er waren 6 deelnemers die deelnamen en niet iedereen was op de hoogte van shiatsu. Gemma gaf iedereen aandacht en maakte duidelijk wat shiatsu kan betekenen. Ik kan zeggen heel veel!! Met simpele handelingen werd er veel in het lichaam geactiveerd. Deze cursus is een aanrader in deze hectische maatschappij.

by Antoon on Blank Business Name

Ik heb altijd last ondervonden van mijn spieren en gewrichten en hier ook al veel tegen ondernomen, maar helaas ...
Door het gebruik van moxa ervaar ik een aangename warmtestraling en hernieuwde souplesse.

Bedankt Gemma !

Gemma geeft goede uitleg en tips over het geven van shiatsu behandelingen. Ze neemt de tijd, doet het voor en laat je dan zelf oefenen en ervaren wat je voelt. Werken vanuit je hara krijgt de aandacht, de meridianen als ook je eigen lichaamshouding als je een ander behandeld. De cursus is een aanrader!

Het was een mooie ervaring om de cursus te volgen. Je krijgt een beetje inzicht hoe de Shiatsu werkt en wat het met je doet. Het lichaam reageert anders als je denken, dat wordt uitgeschakeld en het voelen komt naar boven. Top.

by Andrea on Blank Business Name

Na een stressvolle periode van mantelzorg, baan en studie kwam ik door aanraden bij Gemsan terecht voor shiatsu-behandelingen. Al na de eerste behandeling bemerkte ik dat ik beter sliep. Mijn slaapritme heeft zich sindsdien alleen maar verbeterd. Er is meer rust in mijn leven gekomen en mijn bewegingsapparaat vaart er ook wel bij !

by Judith on Blank Business Name

Gemma is een vriendelijke en oprechte vrouw, die je super helpt. Mijn hoofdpijnklachten zijn een stuk minder, waardoor ik me weer bezig kan houden met mijn dagelijkse bezigheden.

Ik kom al een paar jaar 1 keer per maand bij Gemma met name vanwege nekklachten. Door haar shiatsu behandelingen blijven mijn nekklachten onder controle en heb ik veel minder last van hoofdpijn. Sinds een tijdje gebruikt Gemma ook Cupping waardoor ook de spanning tussen mijn schouderbladen een stuk minder is geworden. Daarnaast is Gemma ook gewoon een heel fijn persoon met altijd een luisterend oor. Ik kom altijd weer helemaal ontspannen bij haar vandaan en kan het iedereen aanraden.

by Marcel on Blank Business Name

Shiatsu werkt heel goed om je lichaam weer in balans te krijgen. Gemma neemt ruim de tijd voor je, luistert naar je klachten en speelt daar heel goed op in. Ze is mijn vast adres voor shiatsu

by Yannick on Blank Business Name

Ik heb regelmatig last van mijn rug, vanwege mijn bijbaantje als vakkenvuller en ook door mijn studiehouding. Shiatsu-massage in combinatie met Cupping maken mijn spieren en het bindweefsel weer losser en ontspannen.

De filosofie van Shiatsu en de wijze waarop Gemma hiermee werkt spreken mij enorm aan. Zij zorgt ervoor dat mijn klachten aan de achillespezen, die een fysiotherapeut niet weg kreeg, nu door de behandelingen bij haar wel zijn verdwenen.

by Peter Cox on Blank Business Name

Na een vitaliserende shiatsumassage stelde Gemma op verzoek de methode Cupping aan mij voor. Vorige week was het zover: de glaasjes werden deskundig op mijn rug geplaatst en kort erna voelde ik de spanning uit mijn schouders en nek wegebben. Nog steeds voel ik mij ontspannen, energiek èn daadkrachtig !

Bedankt Gemma !

by Elisabeth on Blank Business Name

Na vele kennismakingen met wellness-land kwam ik via via terecht bij Gemma voor een shiatsumassage. De afspraak verliep vlot en na een warm onthaal in een aangename ruimte werd er alle tijd voor mij en mijn fysiek genomen. De behandeling voelde aangenaam en zeer deskundig en werkt nog lange tijd na. Ook al door het feit dat Gemma mij met een aantal op maat gesneden voedings- en bewegingstips op pad stuurde.

Graag tot ziens Gemma !

De Shiatsu kennismakings cursus van Gemma was geweldig. Met zachte aanrakingen je bewust worden van je eigen lijf en gevoel. Een balans vinden tussen lichaam en geest. heel prettig.

by Vincent on Blank Business Name

Fijne massage, er na minder spanning in bovenrug en bovenbenen. Na afloop een wat sloom, ontspannen gevoel. De dag erna merkbaar meer energie. Bedankt !

by Martine on Blank Business Name

Gemma is een goede therapeute met veel kennis en professionele handen die de punten weet te vinden, waardoor de behandeling werkt. Ze werkt met passie voor haar vak.
GEWELDIG. Bedankt.

by tevreden klant on Blank Business Name

Ik verwachtte een massage, maar met nauwelijks druk werd gezorgd voor veel ontspanning, ook na de behandeling. De tweede keer was ik net ziek geweest en erg futloos, waarbij Gemma me tijdens de behandeling meer energie gaf. De laatste keer verlichtte Gemma de pijn in mijn onderrug. Elke keer werd exact het doel bereikt waarvoor ik kwam. Zeker een aanrader!

by henny 30-1-2015 on Blank Business Name

ik heb drie keer een shihatsu massage en het is goed bevallen
heeft veel drukpunten gehad waar ik daadwerkelijk wat aan heb.het is ontspannen en werkt lang door.
en Gemma is professioneel beig en erg kundig.
heb ook tips voor thuis.

een echte aanrader.

by tevreden klant on Blank Business Name

Heerlijk: zowel voor mijn lijf als voor mijn geest.
Dus echt fijn en goed voor mijn totale zijn.
En ja, het werkt door in bv. ontstresst raken, loslaten enz,
Gouden tip voor 2015: geef jezelf liefdevolle aandacht en ga naar Gemma

by Renate on Blank Business Name

"Tinnitis, niks aan te doen". Mijn mening, dat het vanuit mijn nek kwam, werd door niemand gedeeld.... Wel door Gemma; na een paar behandelingen nam het geluid aanzienlijk af. Prettig bijverschijnsel: rust in mijn lijf en veel beter nachtrust.
Ik blijf!

by Roger Moonen on Blank Business Name

Had een shiatsu massage cadeau gekregen van mijn vriendin en wist eigenlijk niet wat ik me er bij voor moest stellen, achteraf kan ik wel zeggen dat het geholpen heeft heb vanaf dat moment na de behandeling geen last meer van mijn onderrug gehad wat ik daarvoor wel had.
Wel 2 dagen veel moeten plassen, maar dit schijnt normaal te zijn stond ook in de nazorg die goed omschreven was, ik kan het een ieder aanbevelen, gemoedelijke sfeer en fijne behandeling gehad.

by Marij Claessen on Blank Business Name

deecmber 18, 2014

Voor mij is shiatsu-massage een weldaad voor lichaam en geest.
Ik heb diverse behandelingen gehad oa ook Moxa-therapie en Cupping.
Ik ervaar het elke keer opnieuw als bijzonder.
Gemma mijn dank is groot en ik kijk weer uit naar de volgende vakkundige en liefdevolle behandeling in een warme en sfeervolle ruimte.

Marij.

by Cindy Welten on Blank Business Name

Ik heb een heerlijke massage van Gemma gehad in een prima ontspannen en gemoedelijke sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.

by odette on Blank Business Name

voor het eerst een shiatsu-massage gehad: was erna wel moe terwijl ik passief lag! drukpunten uitleg was verhelderend en gaf duidelijk weer dat ik minder energie had op dat moment. Bedankt Gemma.

Via een deal voor t eerst een tuina massage gehad bij Gemma,
Een mooie ervaring!
Genoten van een heerlijke massage van een paar warme handen !

by Danny de Groot on Blank Business Name

Heel goede massage gehad, kan het iedereen aanbevelen.

een warm welkom, een luisterend oor en een heerlijke
ontspannende massage. goed voor een herhaling.

by Freddy Weites on Blank Business Name

Ik ben dakdekker van beroep en dat is nogal een zware belasting voor het lichaam.
Een uurtje shihatso is dan ook heerlijk ontspannen en een goede onderhoudsbeurd voor m'n lichaam.
M'n lichaam en ik zijn zeer tevreden met de behandel wijze van Gemma en komen dan ook graag bij haar terug!

Afgelopen week een shiatsu masage gehad.
Je komt helemaal tot rust en er is een prettige sfeer!

via wowdeal :
de shiatsumassage was helemaal nieuw voor mij. is goed bevallen. fijne massage en ik denk dat ik dit regelmatiger moet laten doen. vooral de drukpunten massage. gemma bedankt

Lieve Gemma,
Ik heb een heerlijke, liefdevolle en warme tuiNa behandeling van je ontvangen. De rust en de ontspanningen hebben nog een aantal dagen doorgewerkt. Heerlijk -> Bedankt,

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»